Formes de pagament

Comerç Electrònic Segur

CES, o el que és el mateix, Comerç Electrònic Segur, és un sistema que permet assegurar les transaccions de compravenda a internet, és a dir, que el client s'identifiqui com a legítim titular de la targeta que està utilitzant.

Per a això, durant el procés de compra, se li presentarà una pàgina perquè introdueixi una clau d'autenticació. D'aquesta forma, quan es processi la transacció, es podrà garantir que l'usuari de la targeta és el legítim titular de la mateixa. El fet que una transacció sigui segura pot implicar, segons la normativa que sigui vigent de Visa i Mastercard i en funció del contracte amb el seu banc, que el comerç tingui protecció (garantia de pagament) enfront dels retorns del titular en aquells casos que el titular nega la participació en la compra, sense perjudici dels drets del consumidor contemplats en la Llei.

Comercio electrónico seguro

Per poder utilitzar aquest sistema de pagament és necessari que el titular procedeixi a registrar-se en el servei a través del seu Banc.

Si encara no ha rebut una clau personal d'ús exclusiu per a pagaments a Internet, li aconsellem que sol·liciti, a la seva entitat financera, adherir les seves targetes al servei de Comerç Electrònic Segur. Per a això pot posar-se en contacte amb el seu banc o si és client de banca electrònica podrà demanar-ho on-line directament.

Les compres es pagaran amb targeta de crèdit o dèbit seguritzada (VISA, MASTERCARD i JCB), mitjançant PayPal, o transferència. No s'admetran altres formes de pagament.

Per als pagaments amb targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà on-line, és a dir, en temps real, a través de la passarel•la de pagament de l'entitat financera corresponent, una vegada s'hagi comprovat que les dades comunicades són correctes. Confirmada la transacció, es comunicarà a través de la pròpia pàgina web el nombre de comanda perquè es pugui en tot moment i des de l'ordinador fer el seguiment del mateix. Així mateix, es remetrà un missatge de correu electrònic, amb una descripció de la comanda i les dades personals que hagin estat comunicades. La no recepció d'aquest missatge pot deures a algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o a algun error d'escriptura a l'adreça de correu electrònic comunicada. En tots dos casos, és aconsellable que es contacti amb Atenció al Client.

En concret, Redsport t'ofereix les següents formes de pagament:

(a) Targeta de crèdit VISA, MASTERCARD i JCB:

Et garantim que cadascuna de les transaccions realitzades per Redsport és 100% segura. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur. Redsport utilitza un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa, i les dades de la targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc).

A més t’informem que en un esforç per proporcionar major seguretat als propietaris de targetes de crèdit, hem incorporat en la nostra passarel•la de pagaments el sistema de pagament segur denominat CES (Comerç Electrònic Segur).

Et sol·licitarem sempre les següents dades sobre la teva targeta VISA, MASTERCARD o JCB: el número de targeta (PA), la data de caducitat, i un Codi de Validació (CVV) que coincideix amb les 3 últimes xifres del nombre imprès en cursiva en el revers de la teva targeta, oferint, d'aquesta forma, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

Una vegada introdueixes les teves dades, l'operació és enviada a l'entitat emissora de la targeta, la qual valida, l'autenticació de l'operació. L'entitat emissora de la targeta comprova per tant l'autenticitat de la titularitat.

NOTA IMPORTANT: En cas de no disposar d'una targeta de crèdit seguritzada, també pots pagar amb la teva targeta de crèdit a Paypal, que té l'opció de pagament mitjançant targeta de crèdit, en un procés que és molt fàcil i immediat.

 

(b) PayPal:

PayPal permet als consumidors realitzar pagaments a Internet de forma segura, còmoda i rendible. La xarxa de PayPal es basa en la infraestructura financera existent de comptes bancaris i targetes de crèdit per crear una solució global de pagament en temps real.

Per a més informació pot visitar la web de Paypal . http://www.paypal.com

 

(c) Transferència:

Pots realitzar una transferència bancària al següent compte:

Banc Nº de Compte: 0081-0034-54-0001946006

Titular: Redsport Proclub, S.L.

És molt important que en el camp REMITENT o ORDENANT indiquis el següent:

Nº de comanda - El teu nom i cognoms

Tens un termini de 3 dies laborables per a ordenar la transferència després de la realització de la teva comanda. No es considerarà efectiva la comanda fins que confirmem el corresponent ingrés i per tant, els terminis de lliurament comencen a expirar a partir d'aquesta data.

Tingues en compte que només acceptem transferències realitzades en EUROS.