Transport i devolució


El transport dels articles comprats a REDSPORT PROCLUB es realitzarà a través d'una empresa de missatgeria i serà lliurat en els terminis més endavant detallats en funció de la destinació de lliurament de la mercaderia.

Per evitar incidències en el lliurament (adreces errònies, impossibilitat de trobar a algú al domicili, etc.), és indispensable emplenar correctament el corresponent formulari sent obligatori emplenar la casella relativa als telèfons de contacte.

El termini de lliurament comença a expirar des de la confirmació del pagament de la comanda.El termini de lliurament i el preu del transport serà el següent:

 

tabla precio transporte enero 2014

 

Els preus per a comandes amb Pes > 10 Kg amb destinació a Illes Balears, Illes Canàries, Ceuta, Melilla, Unió Europea i/o Europa fos UE s'han de consultar de forma específica per a cada cas.

*******************************************************************************************************


Només s'aplicaran ofertes de transport gratuït a Espanya Peninsular.


******************************************************************************************************


Informació addicional per a comandes amb destinació a Illes Canàries, Ceuta i Melilla:

Els imports que calcula la tenda per a comandes amb destinació a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla:

- No inclouen l'IVA.
- No inclouen el IGIC, el qual serà pagat pel client en rebre el paquet.
- No inclouen els costos aduaners. Els quals seran pagats pel client en rebre el paquet.

L'enviament d'aquestes comandes es realitzarà mitjançant transport marítim el que comporta una data de lliurament més llarg de l'habitual, sent entre 7 - 20 dies hàbils.

******************************************************************************************************


Les tarifes d'enviament poden ser modificades en qualsevol moment sense previ avís. Aquests preus inclouen impostos indirectes. REDSPORT PROCLUB ha seleccionat per a tu la manera de transport més econòmica per a totes les destinacions a on venem. Segons la destinació utilitzem missatgeria nacional i Correus.

Aquest canvi serà aplicable a partir del moment en què s'inclogui la modificació en les presents condicions. En tot cas, seran vàlids aquells costos d'enviament que apareguin en el moment de realitzar la comanda.

Els terminis de lliurament exposats aquí són la millor aproximació, d'acord a servei acordat amb els nostres transportistes. Pot ocórrer que algun producte de la nostra botiga tingui mancada d'estoc per a algun article, talla o color. En aquest cas, Redsport assumeix el compromís d'oferir al client opcions alternatives, incloent el reintegrament immediat dels diners pagats a Redsport.

Aquests terminis poden ser superiors durant algunes setmanes de l'any, com per exemple el període de Nadal.

La responsabilitat de REDSPORT PROCLUB queda limitada en casos de força major (vagues, fenòmens climatològics adversos que impedeixin el tràfic normal per terra, mar o aire,…). En aquests casos, REDSPORT lliurarà les comandes al més aviat possible, i els terminis a dalt indicats no aplicaran.


Devolucions de productes defectuosos

En els casos en què consideri que en el moment del lliurament el producte no s'ajusta a l'estipulat en el Contracte, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres de forma immediata per mitjà del nostre formulari de contacte de venda on line, facilitant les dades del producte així com del dany que sofreix, o ben trucant per telèfon al número 93 222 40 88 on li indicarem la forma de procedir.

El producte ho podrà retornar en la forma indicada en l'apartat següent.

Procedirem a examinar detingudament el producte retornat i li comunicarem per e-mail, dins d'un termini raonable, si escau la devolució o substitució del mateix (si s'escau). La devolució o substitució de l'article s'efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 30 dies següents a la data en la qual li enviem un correu electrònic confirmant que procedeix la devolució o substitució de l'article no conforme.

Les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d'alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorreguts per lliurar-li l'article. La devolució s'efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra.

Queden fora de perill els drets reconeguts per la legislació vigent.


Canvis i devolucions.

Si una vegada rebuda la compra no quedes satisfet/a, REDSPORT PROCLUB permet el seu canvi o devolució en un termini de set (7) dies a explicar des de la data de la seva recepció sempre que l'article no hagi estat usat o danyat. Així, REDSPORT no podrà acceptar canvis ni devolucions d'articles danyats o utilitzats o sense el seu embalatge original. En tot cas l'article haurà d'incorporar la seva etiqueta original, la qual no pot estar despresa del mateix en el seu format original.

No obstant l'escrit en el paràgraf anterior, existeix una excepció que posem en coneixement de l'Usuari; d'acord a la legislació vigent, volem notificar que l'Usuari no tindrà dret a retornar productes que hagin estat personalitzats, d'acord a les seves especificacions.

A la recepció del producte en les condicions abans esmentades, et reemborsarem el valor de la comanda, descomptant les despeses d'enviament. Per tant, per poder tramitar la teva devolució satisfactòriament, t'agrairem que ens facis arribar el producte en perfectes condicions, sense utilitzar, amb la seva etiqueta i en el seu embalatge original, incloent les instruccions d'ús, muntatge o rentat, quan existeixin. És molt important que ens retornis el/els productes de canvi o devolució perfectament embalats. En cas que els productes resultin danyats a causa d'un embalatge inadequat, no podrem acceptar la teva devolució.

Així mateix, podrà també dur-se a terme la devolució del producte a REDSPORT PROCLUB en el cas que el producte sigui defectuós en origen o, si escau, quan el producte, per error nostre, no correspongui a fi de la comanda. En aquest cas REDSPORT tramitarà la recollida, i nou lliurament del producte.Procés de Devolució:

1) Contacta amb nosaltres en info@proclub.es o en el 93 222 40 88, i explica'ns el teu desig de retornar el material així com el motiu de la devolució. 

2) Et demanarem que retornis els teus productes a c/ Sant Bonaventura 5 bis, 08120 La Llagosta (Barcelona).

També ho pots lliurar en mà en la mateixa adreça.

3) Una vegada que rebem la mercaderia en els nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, REDSPORT PROCLUB admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament del seu import (descomptant el cost d'enviament en què incorrem en enviar-te el producte) conforme a la modalitat de pagament realitzada. Si vas efectuar el pagament a través de targeta de crèdit, se t'abonarà l'import en la mateixa targeta de crèdit. Si no vas efectuar el pagament mitjançant targeta de crèdit, et sol·licitarem un número de compte on abonar l'import.En el cas que optis pel reintegrament de les quantitats lliurades, assumiràs el cost directe de devolució del producte a REDSPORT PROCLUB i especialment les despeses incorregudes per al seu enviament i lliurament.

En cas que optis perquè et subministrem un nou producte, se't repercutiran les despeses d'enviament.


Rebràs el reintegrament de l'import en un termini màxim de 30 dies a partir de la recepció en el nostre magatzem del producte objecto de devolució. Tingues en compte que si vas pagar per targeta de crèdit és probable que el teu banc no et mostri l'import de la devolució al teu saldo fins al mes següent.

Tingues en compte que REDSPORT PROCLUB no admet enviaments a ports deguts, i que per tant el cost de l'enviament corre del teu càrrec, a excepció dels casos de producte defectuós en origen o error en el producte objecte de comanda, en els quals totes les despeses seran a càrrec de REDSPORT PROCLUB.